Advies:

  Wij geven advies op het gebied van lichaamsbeweging en voeding.

 

Dit advies is voor mensen die:

 

 

De mogelijkheden binnen ons Afslank- en fitcentrum:

*12MAANDEN PROGRAMMA:    70,00 P/MAAND

*  6 MAANDEN PROGRAMMA:   80,00 P/MAAND

U volgt een half jaar- of een jaarprogramma; Sporten met een personal trainer en u krijgt hierbij een individueel voedingsschema.

U heeft altijd begeleiding! We adviseren om 2 3 keer per week te komen sporten.

Als u bij ons begint wordt u gewogen, het vetpercentage wordt bepaald door middel van huidplooimeting en de omvang in centimeters wordt opgemeten. Nadat u 5 of 6 kilo bent afgevallen of na n maand wordt er weer een meting gedaan om te kijken hoe de resultaten zijn en krijgt u hiervan ook een rapport. Het wegen doen we elke week om te zien wat het nieuwe eetschema doet.

 

In het hoofdstuk training leest u hoe we daarin te werk gaan.

 

Na de eerste training wordt met u het voedingsschema besproken en voorgeschreven wat er gegeten moet worden. Dit betreft een normale en gezonde basis van brood, fruit, groente, zuivel etc. U hoeft dus niet apart te koken!! Ook krijgt u wat recepten mee om zo wat ideen op te doen.

 

Daarna kunt u zelf in het afsprakenboek inschrijven wanneer u weer komt. Trainen is altijd op afspraak zodat we het overzicht behouden en de begeleiding constant blijft! Ook al komt u alleen, u hoeft zich nooit alleen te voelen, u traint met lotgenoten in een leuke sfeer!