ÈCHT AFVALLEN EN/OF FITTER WORDEN MET ALTIJD EEN PERSONAL TRAINER EN EEN VOEDINGSDESKUNDIGE.

 

 

PER 1 AUGUSTUS 2023 STOPPEN WIJ MET ONZE WERKZAAMHEDEN.

Welkom bij "Slim" Afslank- en fitcentrum

Hét adres voor serieus sporten om af te slanken/fitness/betere conditie opbouwen/spieropbouw. Trainen mét begeleiding en zónder spiegels! 

Ook alles al geprobeerd en alle diëten gevolgd zonder resultaat? Dan wordt het tijd om serieus aan de slag te gaan. Bij ons is het de combinatie van een goed voedingsschema én sporten met hulp van een personal trainer.

Je hebt je lichaam gekregen om te bewegen! Met de huidige welvaart maken we steeds meer gebruik van de auto, de bus, we nemen de lift in plaats van de trap en we hebben ‘te weinig tijd’ om te gaan sporten. Als we op een gezonde manier oud willen worden dan zullen we meer moeten bewegen.

 

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat we door 2 à 3 keer per week te sporten de kans op kanker en hart - en vaatziekten met 40% verkleinen! Overgewicht leidt ook tot een hoge bloeddruk, gewrichtsproblemen, diabetes (suikerziekte). Dit alles kan voor een heel groot deel voorkomen worden. Reden te meer om aan de slag te gaan met uw gezondheid.

 

Wij hebben ons gevestigd in Bergen op Zoom waar wij ons richten op:

 

Mensen met overgewicht, m/v van 5-75kg of meer.

-  Voor conditieverbetering

-  Fitness; Spieropbouw

 

 

Kortom,  voor iedereen die resultaat wil zien van hun inspanning en fitter willen worden/spieren opbouwen!

In tegenstelling tot de meeste sportscholen is er áltijd begeleiding en wordt er gewerkt aan een goed resultaat, dat kan zijn afslanken maar ook fitter worden en/of meer spieren opbouwen. Dit gaat altijd samen met een goed voedingsschema, opgesteld door een voedingsdeskundige. Indien nodig wordt dit ten allen tijde kosteloos (!!) aangepast. 

 

Sporten is dan ook altijd op afspraak zodat begeleiding gegarandeerd kan worden. Vanaf het moment dat je binnenkomt, bepalen wij je training. Wij werken niet met schema's of 'sleutels'. Gewoon lekker sporten!

 

 

Wil je wat doen aan je overgewicht of wil jij je conditie verbeteren of gewoon lekker sporten en/of spieren opbouwen,dan ben je op het juiste adres.

Resultaat is gegarandeerd, zie de link voorbeelden! Je gaat sporten onder begeleiding van een personal trainer en je volgt een individueel voedingsschema. 

Dat het werkt kun je zien op de pagina voorbeelden.